tiistai 2. syyskuuta 2014

Divine and beautiful Sparkle

"Voi hyvä Luoja..." oli ensimmäinen ajatus kun selaillessani Stockmannin Kartell -valikoimaa törmäsin tähän:


Kartell Sparkle -pöytä
No nyt on kyllä Se Oikea sohvapöytä löytynyt. Tällaista ei (vielä!) ole blogeissa näkynyt. Vaikkakaan se ei minulle merkitse mitään, vaan se, että itse jostain tykkään, ja tästähän minä tykkään. Se on todella näyttävä! Koko vaan on melko pieni, että pitää vielä mittailla ja tuumailla. Ja koska olen nainen, voin muuttaa mieleni, muahhah. Ainakin sivupöydäksi olisi soppeli!

Monissa näyttävissä pöydissä on ollut mielestäni se ongelma, että ne eivät olisi mielestäni kovin sopineet meille, sillä kuten aiemman postauksen kollaasikuvasta vilahtaa, meidän katto on tumma ja mies ei siitä tahdo luopua. Lisäksi verhot kiinnitetään 70-lukuisesti kunnes joskus saadaan aikaiseksi tehdä asialle jotakin (luonnollisesti miestä se ei niin paljon häiritse, että suostuteltavaakin on :D).

Oikeasti kävin katsomassa, oliko Kartellin kirkas Stone vielä tarjouksessa, mutta se oli loppu.

Nyt lähti aihe melkein sivupoluille, olkaa hyvä ja ihailkaa tuota kaunokaista! :)

4 kommenttia:

 1. Oijoi, miten hieno pöytä, ei oo aikaisemmin tullut missään vastaan! :O

  Tellä on muutenkin tosi ihana sisustus! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! ^_^

   Juu tuota pöytää ei ole vielä tullut vastaan missään, tekisi mieli kyllä ostaa se. Toisaalta se oli aika pieni kun mittoja vertasin nykyiseen sohvapöytään, mutta sivupöytänä se olisi upea.

   Poista
 2. huhuu!
  Jatkuuko tämä kiva blogi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, joku on siis tykännyt blogista! 😍 kiva kuulla. Ehkä et nyt enää tätä vastausta näe, mutta yritän joskus taas vaikka postailla 😄

   Poista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)