perjantai 8. elokuuta 2014

Sisustusinto nostaa päätään

Yhtäkkiä taas puhkun sisustusintoa niinku vihaanen härkä. :D Totta se on mitä bloggarit syksyn hiipiessä sanoo, että kesällä ei niin kiinnosta mutta sitten taas syksyn tullen on intoa täynnä. Otin vähän varaslähdön. :) No toki 1, 5 vuoden haaveilun jälkeeen kotiutunut Bestå tv-taso on todennäköisesti syynä tähän uuteen intoon. Intoa riittää nyt sen verran että täytyypä tosissaan etsiä se himskatin kameran laturi! x) Se tosiaan on jossain muuttolaatikossa epäoleellisten johtojen ja tilpehöörin joukossa. Kyllä, ne ovat vieläkin pahvilaatikossa kaapin uumenissa. Ei paljoa oo napannut kesällä tehdä mitään tylsää. :D
Tässä odotellessa pari instagram -kollaasia kodistamme ja uudesta tv-tasosta. Vielä ku keksiis millaisen sohvapöydän tuohon ostais vai tuunaisko Ikean Lackista jotain. En kyllä ainakaan maalaa tuota vanhaa vaikka niin ensin ajattelin yhdeksi vaihtoehdoksi. 
No niin, siinä nyt sitten on instagram -nimeni näkyvillä mut ei kai se haittaa, eihän täällä juuri kukaan käy. :D

2 kommenttia:

  1. Kauniilta näyttää! Ja niin totta, kesällä kiinnostus keskittyy muihin asioihin kuin sisustusjuttuihin. Nyt alkaa täällä meilläkin into iskeä :)

    VastaaPoista
  2. Upeelta näyttää suunnitelmat. Mulla on kesä ollut kans tosi laiskaa aikaa sisustussaralla, mutta nyt syksyä kohden intoa riittää! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)