perjantai 16. toukokuuta 2014

Valkoista kalustoa

Minulla on kesälomasuunnitelmissa lähteä Tampereelle ihan vain päästäkseni Ikeaan. :D Suunnittlein sitä jo joululomalle, mutta se tietenkin jäi, mutta onhan kesällä paljon kivempi ja turvallisempi ajella. :) 

Aion vihdoin päivittää tv-tason sekä ostaa makuuhuoneeseen valkoisen Malm -lipaston kuudella laatikolla. Lipastoon voi sitten laittaa sukat yms. pienet vaatteet, on nimittäin liukuovikaapit jotenkin hankalat ja ahtaat säilytyksessä, vaikka isot ovatkin. Ehkä kerkisin vain tottua kolmessa vuodessa vaatekomeroon... :) 
Tv-taso -valinta on ehkä ilmeinen ja jo niin nähty monen mielestä, mutta hei, mihinkäs sitä hyvää suunnitelmaa vaihtamaan. Se on tietenkin ikityylikäs ja sleek Bestå -säilytyskokonaisuus korkeakiiltovalkoisilla ovilla ja ponnahdussalvoilla, tottakai kertaa kaksi, jotta tv-taso on näyttävän pitkä. Lisäksi ajattelin ehkä myös kesällä uusia sohbapöydän, olisihan se luonnollinen jatkumo uudelle tv-tasolle. Vanha joutaisi muutenkin huithaithittoon täältä. En vain osaa päättää korkeakiiltovalkoisen Scala -tv-tason ja valkoisen Hayn Tray tarjotinpöydän välillä.

Scala -pöytä on ehkä monille avanomainen vaihtoehto, mutta Hay Tray pöytä taas on blogikotien tavanomainen vaihtoehto. Scala -pöytä tarjoaisi enemmän tilaa ja sopisi ehkä meille paremmin, mutta voisi naarmuuntua nopeasti. Hay Tray houkuttelee ehkä osin design -statuksen vuoksi, myönnettäköön, mutta olen hyvin ihastunut siihen. Toki siinä on vähemmän tilaa, ja siten se tarvitsisi pienemmän kaveriksi, ja taas hankintalista kasvaisi. 

Molemmat ovat tosi nättejä ja houkuttelevia vaihtoehtoja. parempi puolisko tosin sanoi joskus Hay Tray pöytää rumaksi rimpulaksi. :D 


Scala
Hay Tray

TAI sitten teen oikein budjettiratkaisun siksi aikaa ja ostan kaksi pientä korkeakiiltovalkoista Lack- pöytää sohvapöydiksi, 15€ kappale. :D Niille löytyy varmasti käyttöä sitten, kun saan lopullisen ratkaisun tehdyksi. Ei pöllömpi vaihtoehto muutenkaan. Tuonhan saa vaikka syliin.On muutes hitsin hankala nähdä yhtään mitään ruudulta kun katselee ruutua yli metrin päästä. Käänsin tietokoneen ruudun osoitamaan 90 astetta "väärään" suuntaan ja istahdin vierassängylle löhöilemään. :D Sanoisin taas että röhnäämään, mutta en halua kuulostaa liian laiskalta. ;) Että älkää ihmetelkö kirjoitusvirheitä, jos sellaisia löytyy. Pitäis varmaan taas hankkia uudet rillit ja piilarit, saattais maailma taas avartua. :D

Että semmoista tällä kertaa, piti nyt oikein kirjoittaa kepeät ajatukseni "paperille".


P.S. Ketä muuta ituttaa intensiiviset jääkiekkokatsojat...? -_-''

4 kommenttia:

 1. Minä valitsisin varmaan scalan. Hay alkaa ehkä kohta oleen jo niin nähty ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, on kyllä harmi kun joku juttu saa niin suuren suosion että sitten siihen kyllästyy, ennen kuin edes kerkiää itse ostaa sitä. :) niinkuin Kartellin Bourgiekim, mutta siihen en kyllä oo kyllästyny ja varmaan ostan marketista edullisen kopion... jaiks :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Se olisi kyllä klassikko, jos niin voi sanoa :) pitää kyllä käydä kiertämässä ihan kauppojakin jos sieltä löytyy vielä kolmad tai neljäskin vaihtoehto.

   Poista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)