tiistai 18. helmikuuta 2014

Uusi musta kristallivalaisin

Tilasin jo etukäteen uuden valaisimen tulevaan makuuhuoneeseemme uudessa kodissa. Muuttoon on enää kaksi viikkoa, mutta halusin silti koota ja ripustaa valaisimen ruokahuoneeseen siksi aikaa. :) Näin ainakin heti, että kaikki osat on tallella ja lampussa ei ole vikoja. ;D Tai siis, halusin vain ihastella sitä. Ja upeahan se onkin!


Tuon mustan lisäksi ajattelin tilata vielä valkoisenkin, uudessa talossa kun on enemmän huoneita. Täällä yläkerrassa ei ole riippuvalaisimia ollenkaan kattoparrujen vuoksi, joten uusille valaisimille on ihan oikea tarve. Ihanaa, kun ei tarvitse perustella miehelle uusien ostoa. ^_^ Vaikken minä kyllä aina perustelekaan. :D

Vihdoinkin erityisen hyvä asetelma pöydällä. Parempi myöhään... Vaikka tuo oksa onkin liian pitkä, mutta en malta taittaa sitä.
Tuo valaisin siivilöi valoa huoneeseen yllättäen paremmin kuin pitsinen pallovalaisin, vaikka otin hehkulampun siitä, eli kirkkaus on sama. Huone myös rauhoittui, kun seinille ei muodostunut epämääräisiä pitsivarjoja hypnoositapetin lisäksi. Kyllä näyttää hyvältä!

4 kommenttia:

 1. Uuuh! UPEA! <3 Me like! :) Ostaisin jos löytyis paikka tuollaiselle. Ja eikai noille miehille tosiaan kaikkia ostoksia tarvi perustella. En minä ainakaan. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään yleensä, ellei se ääneen ihmettele, että taasko jotain uutta. :D Sitten tulee kyllä vähän seliteltyä, vaikka itseellinen nainen olenkin. :D:D

   Poista
  2. moi, olisit ostanu mielummin crystal h37, ja h50 lamput :) ne vasta komeita onkin! suosittelen :D

   Poista
  3. Googlettamisen perusteella niin näyttävät olevan! :) Täytyy pitää mielessä. :)

   Poista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)