keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Tapettiunelmia

Taloon, johon muutamme alle kahden viikon päästä, on tehty pinta- ja pintaa syvempää remonttia. Materiaalit on valittu hyvällä maulla, eikä kosmeettista tekemistä ole kovinkaan paljoa. Makuasioista voi toki aina kiistellä, ja vaikka talon tapetit ovat hyvän näköisiä, ne eivät kaikki ole juuri meidän sisustukseen sopivia ja täysin sitä omaa (vaikka mies onkin eri mieltä ;D).

Kävin pari viikkoa sitten katselemassa Prisman valikoimaa, ja viime viikolla myös K-raudan tapetteja. Voi jestas miten upeita tapetteja Prismassa olikaan! K-raudasta tarttui mukaan vain kaksi oikeanpuoleista, mutta ne kyllä jäävät nounou -listalle, vaikka ihan hienoja ovatkin, mutta hienompiakin löytyy. Valkoinen lankkutapetti voisi tosin olla kiva pienessä tuulikaapissa toivottamassa vieraat tervetulleeksi.

Ensimmäiset viisi Prismasta, kaksi oikeanpuoleista K-raudasta
Miksi kuvaan aina illalla pimeässä...
Tuo hopeinen kimalteleva ruusutapetti sai aikaan vau-hihkaisun ensi katseesta. Tuo niin huutaa päästä makuuhuoneen seinälle. Uskokaa, kuvat eivät tee oikeutta tuolle tapetille, ja myyjän mukaan tapetti ei edes päässyt oikeuksiinsa paikan päällä kuten se pääsee seinällä ollessaan. Uskon sen. ♥_♥


Tämä hopeinen kimaltava ruusutapetti oli rakkautta ensi silmäyksellä.

Miehen suosikit. Nämä on kyllä pakko saada seinälle minunkin mielestäni, kahteen pienimpään makkariin.
Kaikki ovat niin kauniita, enkä edes kehdannut kaikista ottaa mukaani näytepalaa. Tuli syyllinen olo jo noista viidestä. :D Olohuoneen lisäksi makuuhuoneita on onneksi neljä, joten seinäpintaa onneksi riittää. Yhdessä makuuhuoneessa, jota kaavaillaan työhuoneeksi, oli tosin jo valmiiksi täysin meidän tyylinen tapetti.

Olohuoneen tapetin valinta sitten teettääkin vaikeuksia! Se saisi olla väreiltään ei pelkästään tumma  eikä pelkästään vaalea, eli kuten tuo raitatapetti. Raitatapetti vain olisi niin suurella seinäpinnalla ehkä vähän liikaa, ja rokokoo/barokkikuvioitu taas liian romanttinen olohuoneeseen. Vinkkejä otetaan vastaan. ;)


Oikealla pilkistää tulevan olohuoneen uudet hohtavat "silkkiverhot". Lisäksi ne saavat kaveriksi hopeanharmaat. ♥

Tapettien ihailun lomassa on hyvä juoda teetä ihanasta Iittalan Sarjaton -mukista (jossa on näköjään huulirasvaa. :D)

5 kommenttia:

 1. Ooooo miten upeita! Ja juurikin tuo ruusutapetti on upein! <3 Olen hulluna tapetteihin. :) Prismasta tosiaan löytyy hienoja. Meidän vessantapetitkin on sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin on tullut ihan tapettihullu yhtäkkiä :D Siellä on kyllä tosi paljon kaikkia ihanuuksia. ^_^

   Poista
 2. Onpa hienoja, ihastuin erityisesti ruusu-ja koivutapettiin. Liikaa ihania tapetteja, miten noista osaa valita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valinnan vaikeus on kyllä suuri 8) Yritän kiihkeästi keksiä lisää seiniä joita voisi tapetoida ilman että joka paikassa olisi tapetteja, liika kun on liikaa. :D

   Poista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)