sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Takkahuoneen suunnittelua

Uskaltanen jo vilauttaa teille tulevasta hieman jotain.  Olemme näillä näppäimillä muuttopuuhissa, ja mieleni on täyttynyt sisustussuunnitelmista entistä enemmän viimeiset viikot. Nyt niillä on konkreettinen pohja, kun tietää, millaiseen taloon sitä muuttaa. :)

Muutamme lähelle kaupungin keskustaa täältä perähikiän laidalta, ihanaa, kun ei tarvitse sumplia auton käytöstä. ^_^ Täältäkään ei ole keskustaan autolla kuin 10-15 min matkaa, mutta silti, ei kymmentä kilsaa pyöräillä töihin tai asioille. Minä en ainakaan. :D

Selkeimpänä visiona mieleeni tuli yllättäen takkahuoneen sisustus. Cozy, rustic, log cabin style. Eli kutsuvan leppoisa, rustiikkisen rouhea (hyi mikä sana:D) ja Lapin mökin taika näin vapaasti suomennettuna.

Takka on koristekivipäällysteinen, ja siinä on mielenkiintoinen parruyksityiskohta (ei tietenkään oikeaa puuta, vaikka onkin hämmästyttävästi aidon näköinen!). Seinät on päällystetty vaalealla puumateriaalilla, ja lattiat ovat vaaleaa laattaa.

Tein tietenkin kollaasin asiasta ;) Kaksi oikeanpuoleista kuvaa yläriviltä ovat itse takkahuoneesta, loput kuvat on lainattuja. Anteeksi jos loukkaan jonkun tekijänoikeuksia, laittakaa minulle heti viestiä jos tunnette niin. Kuvat vain olivat jo tabletillani suurin osa, enkä muista mistä ne olen tallentanut.

Kollaasissa ei ole kuvaa verhoista, mutta ajattelin,  että ehkä mustat, ilmavat puuvillaverhot olisivat mainiot. Tai sitten yritän saada nykyiset makkarin verhot sopimaan tyyliin. Ne ainakin olisivat väriltään sopivat, mutta tyyli vain on kovin glamour. 

Maton tyyli voisi olla samaa, kuin noissa H&M:n tekstiileissä, eli heimokuvioisessa tyynyssä ja seeprapeitossa. Kuva koivuista on tuossa siksi,  että se olisi upea taulu huoneeseen. 
Olen aivan rakastunut visiooni. ♥ :D

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvältä näyttää tämä suunnitelma! :) Odotan innolla kuvia sieltä talolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minäkin odotan innolla, että pääsen kuvailemaan (ja tottakai asumaan) uutta kotia :)

      Poista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)