keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Kokonainen keittiö

Esittelen tässä meidän keittiön kokonaisuudessaan. Tyyli on moderni, mutta silti hivenen perinteinen ainakin omaan silmääni. Kaipaisin vielä modernimpaa keittiötä, jopa ehkä kolkkoa jonkun mielestä.

Kaapistot ovat vaaleat hopeanharmaat pitkillä hopeisilla vetimillä. Nuo vetimet ovat ehdottomasti suosikkivetimeni kaikista näkemistäni, vielä parempi vaihtoehto on ehkä täysi vetimettömyys, ehkä. :) Aivan ylimmät kaapit ovat valkoiset.Välitila ja taso ovat ruskeaa laminaattia (?). Ei ihan suosikkijuttuni enää, sillä harmaa-musta-valkoisuus on nykyään niin mun juttu. Jotkin ruskeaa sisältävät keittiöt toki miellyttävät kovastikin, mutta vain harvat ja valitut. Sellaisen harvan ja valitun saatan esitelläkin lähiviikkoina. ;)Alla olevassa kuvassa kyllä värit miellyttää, ja ne vastaavatkin ehkä enemmän todellisuutta. Tuo ruskea väri ei ole ihan niin punertava kuin muissa kuvissa näyttäisi. Tykkään noista ikkunallisista kaapeista, saa mukavasti esille hienoimmat astiat ja muuta.Sieläl köllöttelee toinen rakas koiramme Mimi. <3 Siru ei nyt ollut kuvauksellisella tuulella. Kuvat on tosiaan otettu n. kuukausi sitten, sillä siinä näkyy vielä pieni joulupuu.

Ovesta pääsee isolle terassillemme. Mittailin joskus, että se on jopa 30 neliöinen. :D Jos en nyt aivan väärin laskeskellut, mutta kyllä se valtava on.Sälekaihtimet sopivat keittiön väreihin hyvin, mutta valkoiset puiset olisivat mieluisammat. Valkoisen kerniliinan ostin ennen joulu Jyskistä, ilme raikastui heti! Löysin myös Tiimarista uudet harmaat tabletit parilla eurolla, edellisistä kun meni yksi pilalle kuuman pellin takia! Alla oli kyllä patalappu, mutta se rutistui silti.

Siinäpä keittiömme!


4 kommenttia:

 1. Oikein kaunis ja kodikas keittiö. <3 Ruskea laminaatti sopii tosi hyvin välitilaan. Oletteko itse tämän rempanneet vai oliko edellinen asukas valinnut kaapistot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 edellinen asukas on remontoinut kaiken, paitsi keittiön lattian olemme vaihtaneet.

   Poista
 2. Vautsi, mikä hella! :D Itse en myöskään pidä enää ruskeasta, koska ensimmäinen asunto oli täynnä sitä. Hrrr... Mut teille sopii ja harmaa lattia neutralisoi sitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mullakin tuli ruskeaan yliannostus, ygh, mutta tosiaan joskus sekin voi olla ihan sopiva väri jos sitä ei ole liikaa. :)

   Poista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)