perjantai 1. marraskuuta 2013

Tyylikästä ilmettä vessaan

Lupasin palailla, kun olen tutustunut loppuunkin H&M:n tarjontaan. Kokosin teille kollaasin ajatuksistani, miten aion stailata yläkerran wc:tä. Vessassa on keskiruskeat, modernit, monisävyiset laatat lattiassa ja valkoiset kaapit. Peilissä on pähkinänruskea leveä kehys ja jopa pöntön kansi on samaa sarjaa. Wc on siis moderni, mutta ruskea-valkoinen. Kuten lienee selvää, ihailen nykyisin harmaavalkoista värimaailmaa. Ei tuokaan hirveä ole, mutta jotain muutosta se kaipaa.
Suunnittelin päässäni, miten vessan ulkoasu miellyttäisi enemmän, ja ajattelin mustan tuovan kaivattua särmää tilaan. Tilasinkin jo alkusyksystä kollaasissa näkyvän seeprapyyhkeen kaksin kappalein, ja ilmeestä tuli heti tyylikkäämpi. Vein mustan pumppupullon takaisin pyyhkeiden kaveriksi, joten uutta pumppupulloa ei tarvita, mutta jos näin olisi, tuo mustakultainen olisi ylellinen vaihtoehto. Seeprakuodin lisäksi särmää toisi rockhenkinen tuikkukippo, vaikka hammasharjoja varten. Kannelliseen purnukkaan voi säilöä vaikka vanupuikkoja.
Olen ollut aikeissa ostaa mustan tai todella tumman harmaan lattiapyyhkeen, mutta onneksi en ole vielä ostanut! Nimittäin törmäsin äsken tuohon upeaan pääkallolattiapyyhkeeseen! Muuten en laittaisi pääkalloja kotiin, vaikka ne hienoja ovatkin, ja teininä niitä rakastin, mutta vessan särmikkääseen lookkiin ne sopivat kuin nakutettu! Viidakkovessasta tuleekin rockvessa. :D

1 kommentti:

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)