perjantai 18. lokakuuta 2013

Unelmien keittiö

Huokailen taas syvään kauniiden talojen perään etuovessa. Ja tekisi niin mieli rakentaa itse, kun saisi valita kaikki pintamateriaalit itse.  Toisaalta se olisi aika helvetillinen matka ja niin paljon voi mennä pieleen, lievimmillään esteettisesti.
Tein kollaasia unelmakeittiöstäni. Kaikki kuvat ovat lainattuja. En enää muista mistä, sillä ne olivat valmiiksi tabletillani (paitsi keittiön pöytä Mustavalkeaa -blogista, joka on sulkenut sivunsa).
Haluaisin mustat mattapintaiset alakaapit pitkillä vetimillä. Niissä saisi ehkä näkyä aavistus puunsyitä, en ole varma. Rosterinen tiskikone ja jenkkijääkaappi on tietenkin ehdoton.
Yläkaapit saisivat olla korkeakiiltovalkoiset. Parissa voisi ehkä olla maitolasi. Luulen, että tykkäisin keskikorkeista yläkaapeista. Supermatalat yläkaapit ei ole ihan mun juttu, ja korkeat taas ovat aika vanhanaikaiset.
Välitilaan pitäisi ehdottomasti tulla jotain erilaista. Ei liian tasaasta ja tylsää, vaan tuollaista ihanaa ohutta laattaa eri harmaan sävyissä.
Keittiön tasoissa olen tällä hetkellä ihastunut eniten paksuun, korkeakiiltovalkoiseen tasoon.
Lattia saisi olla tummanharmaata tai vaaleanharmaata laattaa, riippuen muualla talossa olevan laminaatiin tummuudesta tai vaaleudesta. Näin ilme on yhtenäinen, vaikka keittiössä lattia vaihtuisikin laattaan. Kauniita vaaleanharmaita laattoja on muuten harvassa, ne näyttää useimmiten aika tylsiltä ja jopa halvoilta :/ Anteeksi jos joku pahoitti mielensä.
Edelleen haluan valkoisen massiivisen pöydän, nyt vain olen ihastunut mustiin nahkapäällysteisiin tuoleihin. :)

2 kommenttia:

  1. Kivan näköisiä haaveita! Juuri tällaisesta haaveilin itsekin, mutta rohkeus ei riittänyt tätä toteuttaan. Valitsin sitten alakaapeiksikin korkeakiiltovalkoisen kyllästymisen pelossa :D

    VastaaPoista
  2. Sepä siinä onkin, uuteen keittiöön jos kyllästyy ei oikein auta kuin elää asian kanssa. Itsellä ehkä voisi tulla kyllästyminen nimenomaan toisin päin, eli kokovalkoiseen keittiiöön. :) Vaikka ne ovatkin aivan yhtä upeita kuin mustavalkoiset! Pitkään aikaan en osannutkaan päättää kumpi on suosikkini. :)

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)