lauantai 26. lokakuuta 2013

Puhtaat toisenväriset lakanat

Eli ei valkeat vaan jonkin muun väriset. Ihmettelen, ettei näitä Hobbarin Love & Live lakanoita ole myyty loppuun, ne on ollut myynnissä muistaakseni hyvän aikaa ja niissä on todella ihanat värit! Tekisi mieli ostaa ne, vaikka ylellistä tyyliä tavoittelenkin makkariin. Eihän nuo päiväpeiton alta toki näkyisi :)

Oho, huomasin vasta nyt että 26 euron hintaan tulee kaksi tyynynliinaa ja pussilakanaa :O miten en oo tota aiemmin huomannut. No, nyt lähti tilaus vetämään, jeij :)

Joskus 2009-2010 olin innostunut lakanoiden ostelusta, ja nyt taas ilmeisesti on joku vaihe päällä, kun juuri ostin tekstilakanat ja upeat mustat satiinilakanat ♥.


Finlaysonin Viiru- pussilakana himmeän roosan ja harmaan värisenä on ihana! Se sopisi tulevaan kakkosmakkariin tai pienelle tytölle :) sellaista ei nyt ole tulossa joten ei tarvitse vetää johtopäätöksiä :D

Ajattelin ostaa Cittarista keräämilläni leimoilla harmaat Pentikin lehtikuvioiset Elegia-lakanat. Ne ovat kauniin yksinkertaiset. :)

ps. Oho, tilasin nuo Love & Live -lakanat, ja niihin tuli vielä lisäksi Hobbalot-alennus! Hinta jäi vähän alle parin kympin! Yleensä mistään ei saa kahta alennusta yhtä aikaa, kyllä täällä nyt on tyytyväinen shoppailija ruudun takana :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)