torstai 24. lokakuuta 2013

Pehmeä joulu saapui!

Nimittäin H&M:n joulu! Olen joka päivä pari viikkoa kyttäillyt, milloin H&M Homen joulumallisto tulee myyntiin! Nyt se vihdoin tuli. :) Valitettavasti enää myyntiin ei tullut suorakaiteenmuotoisia valkoisia tyynyliinoja, joissa on strassikoristeita. Neliön muotoisia kuitenkin tuli, mutta en pidä tavasta jolla kristallit on siihen ripoteltu. Pitäisi nähdä ensin kunnollinen kuva jossain toisessa blogissa. :)

Ostoskoriin päätyi ihanat valkoiset kukkahörhelötyynyliinat! Yhden harmaan olenkin jo varmaan kuukausi sitten laittanut tilaukseen, mutta odottelen sitä yhä lähteväksi. 

Lisäksi tekisi niin mieli vielä tilata suorakaiteen muotoiset valkoiset ruusutyynyliinat. Tilauksessa on kuitenkin jo ennestään tavaraa, etten ehkä viitsi. Toisaalta minulla on tunne, että nämä loppuvat alta aikayksikön. Hmm. On ennenkin ollut huono päätös jättää ostamatta heti... Käykö tieni vielä kerran kulutusjuhlan kulkueeseen... Tai jotain :D

Ihanaa säihkettä saisi myös hopeanvärisistä paljettityynyliinoista! Onneksi minulla on kuitenkin jo yksi sellainen kotona, joten en tunne valtavaa ostohimoa näitä kohtaan juuri nyt. :) Ja pian minulla olisi jo liikaa tyynyjä. :D

Saatan postailla myöhemmin muistu uutuuksista, mutta nyt nämä tyynyt polttelevat eniten. Muita en edes vielä ole ehtinyt katsoa.

3 kommenttia:

 1. Minä ostin pari viikkoa sitten tuon ensimmäisen "timantti" tyynynpäälisen harmaana ja on tosi kaunis livenä :). Postaus tyyny uutukaisesta on jo luonnoksissa ja pian myös julkaisen sen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, odotan innolla kuvia! :) olin vähän muotoillut väärin tuon lauseen etten pidä, vaan en ole varma pidänkö :) toivon kyllä etten pitäisi, sillä sitten pitäisi ostaa nekin ja tietenkin kahtena kappaleena :D

   Poista
 2. Meilläkin on nuo strassityynynpäälliset sekä ne viime vuotiset pienemmät että nämä uudet neliskanttiset. Molemmat on upeita! <3 Tuota uudempaa versiota meillä on 1 valkoinen ja 1 harmaa. :) En tokikaan pidä niitä yhtä aikaa esillä. En vain osannut päättää kumman ottaisin. :D Valkoinen on nyt käytössä sohvalla paljettityynyn kaverina.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)