keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Kurkistus makuuhuoneeseen

Lupasin postailla viime viikolla, mutta postaus jäi pikaiseksi ja lyhyeksi. Anteeksi ystäväiseni! Mutta tässä nyt vihdoin laajempaa postausta meidän makkarista (osasta sitä, sillä se kaipaa vielä paljon työtä). Aloitetaanpas aiemmin mainitsemastani pöytävalaisimesta. Se on kertakaikkiaan upea!


Löysin Minimanista tuon Iittalan Vitriini -rasiaa muistuttavan kaunistuksen. :) Tykkään tuosta enemmän. Säilytän siinä ylppärilahjaksi saamaani kultakelloa ja paria random helmikorua.

Katsokaa nyt noita kristalleja... :)
En sitten yhtään tykkää meidän yöpöydistä...

Ostin myöhemmin myös toiselle yöpöydälle uuden lampun, sekin on todella kaunis.
Kokeilin kesän alussa tilata Luhta Homen valkoisen Tuuli-päiväpeiton makkariin. Pituus ja leveys oli juuri sopiva sänkyymme. Näissä kuvissa peitto näyttää hyvältä, mutta valitettavasti paikanpäällä ei. Peitto näytti suoraansanoen aika halvalta. Se ei milläänlailla johdu peitosta, sillä se on hyvin kaunis. Kokonaisvaikutelman pilasi yhdistelmä: vitivalkoinen päiväpeitto ja beigeen taittava valkoinen seinämaali, not good. Joten peitto meni palautukseen, mikä onkin itseasiassa hyvä juttu, sillä parasta on pitäytyä aina siinä alkuperäisessä värisuunnitelmassa, eli vaaleanharmaassa. Metsästän siis edelleen Luhta Homen Tuuli- päiväpeittoa vaaleanharmaana.

Tässä kuitenkin kuvia siitä, miltä valkoinen peitto makuuhuoneessamme näytti linssin läpi. :) Samalla saatte laajemman katsauksen makkarista, jollaista en viitsi näyttää oikealla päiväpeitollamme nyt ollenkaan (Se on turkoosi-ruskea xP)


Valkoinen nahkainen sängynpääty pitäisi saada. Väliaikaisesti tuohon yläpuolelle on tarkoitus laittaa hopeakehyksinen peili vaakatasossa. :) Nuo kehykset näyttää lähinnä hupaisilta. :D
  

Lähikuvaa verhoista, joista olen useampaan otteeseen maininnut kovasti tykkääväni, vaikka kaiken haluaisinkin vaihtaa beigestä harmaaksi. :)
4 kommenttia:

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)