maanantai 29. huhtikuuta 2013

Makuuhuoneen värisuunnitelmia

Koska makkarissamme on beige seinä ja upeille beigeille silkkiverhoilleni ei ole muuta paikkaa, päädyin pitämään beigen värimaailman makkarissa, tässä talossa. Ruskea-turkoosi torkkupeitto saa kuitenkin mennä kaappiin odottelemaan.

Oon metsästänyt vaalean/hopean harmaata kimaltavaa torkkupeittoa, ja Luhdan Tuuli onkin ollut etsinnässä. Sitten ihastuin myös valkoiseen versioon. Kumpaakaan ei olla hetkeen valmistettu, sen tiesin. Sitten Hobbarille oli tullut myyntiin sitä valkoisena! Tein salamannopean ostopäätöksen, ja klikkasin sen kassalle. Jeij ! Vähän harmittaa kyllä, ettei harmaa oikein natsaa makkariin, varsinkin kun löysin luultavasti netin viimeisen hopeanharmaan Tuuli- torkkupeiton... mutta valkoinen sopii paljon paremmin meidän makkariin, ja sitä voisi terästää mustalla. Beige- harmaa värimaailma olis jääny pliisuksi.

Joo, voisihan sen seinän maalata ja verhot vaihtaa, mutta ensimmäistä ei nyt jaksa ja jälkimmäisen haluan pitää vielä ikkunassa. Kun ei ole muutakaan huonetta. :)

Ajattelin siis ylellisten verhojen ja valkoisen päiväpeiton kaveriksi isoja mustia satiinityynyjä, jotkin beiget tyynyt ja valkoiset pellavatyynyt joissa on tupsut reunoissa (omistan sellaiset). Sitten vielä jokin musta torkkupeitto.

Tässä väsäämäni kollaasi, se on vähän huono, koska tein sen ja koko tekstin tabletilla. Latasin varta vasten tämän kollaasin takia jonkun kollaasinteko-ohjelman äsken. Mut tuli siitä ihan ok :)


Sain paljon inspiraatiota seuraavasta kuvasta: 2 kommenttia:

  1. Upeita suunnitelmia! Saisko kuvia teidän makkarista? :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! :) Aion nyt juuri sopivasti lähettää kuvia makkarista :)

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)