perjantai 8. maaliskuuta 2013

Melkein kotiutunut ruokailuryhmä

Enpäs olekaan esitellyt teille ruokapöytää, joka melkein ostettiin, kun muutettiin ensimmäiseen omaan kotiin vajaa pari vuotta sitten. Kysessä oli kuvan Maskun Contrast -ruokailuryhmä lasikannella, mutta harmailla kangaspäällisillä.

Masku Contrast -ruokailuryhmä.

Pöytä oli molempien mielestä tosi hieno, ja liikkeessä sitä kovasti haikailin ja harmittelin kovaa hintaa. Oltiin ajateltu käyttää ruokailuryhmään noin 500 euroa, mutta kyseinen ruokailuryhmä maksoi hulppeasti yli tuhat euroa.  Nytkin se on Maskun sivuilla tarjouksessakin 1695 euroa.

Myyjä olisi pudottanut esittelykappaleen hintaa n. 1300 euroon, mutta lähdettiin kuitenkin tyhjin käsin. Näin jälkikäteen on harmittanut todella paljon, varsinkin viime kuukausina. Oltaisiin ihan hyvin voitu käyttää huonekalubudjetista vähän enemmän ruokailuryhmään, kun tuntuu, että se budjetti muutenkin katosi kuin savuna ilmaan, vaikkei paljon mitään ja varsinkaan kovin kallista ostettu.

Tuota esimerkkikuvaa etsiessäni törmäsin kivan näköiseen Kanton ruokailuryhmään, jonka hinta on huomattavasti huokeampi, tarjouksessa 495 euroa, normaalisti 730 euroa. :) Jo pelkästään nykyisen ruokailuryhmän myymällä saisi rahat kyseiseen tarjoushintaiseen ruokailuryhmään, joten uusi haave olisi paljon todennäköisempää toteuttaakin. :)

Masku Kanton -ruokailuryhmä.

Musta lasikansi näyttää kivalta, eikä ruokaryhmä ole siten pelkästään valkoinen.

Onneksi tuolimakuni on laajentunut, ja tuollaiset sirommatkin tuolit näyttää nykyään mun silmään tosi hyvältä. :) Aiemmin tykkäsin vain lähinnä ylimmän kuvan tyylisistä tuoleista, ja niistä jotka kotoa jo löytyykin.

Myös Soul -ruokailuryhmä (799euroa) on tosi hieno. Siihen kun lisäisi vielä savunharmaan lasikannen, se voittaisi Kanton -ryhmän 6-0. :) Tykkään kun ruokaryhmän tuoleissa on juhlavaa jykevyyttä.

Masku Soul -ruokailuryhmä.

Tuntuu siltä, että Ikea ja Masku on mun suosikki huonekaluliikkeet, kun niistä aina löytyy kaikkea kivaa. :D

Nyt ei enää harmita niin paljoa, kun löytyi uusia unelmapöytiä. :)

2 kommenttia:

  1. Ihania ryhmiä! Löysin blogiin samalla kun katselin meille ruokailuryhmää. Valkoinen olisi todella kiva :)

    nnanas.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Valkoinen olisi kyllä todella hieno, ja siihen sopisi kaikki väritkin. :)

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)