keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kurkistusta keittiöön

Keittiömme ei ole mikään ylpeyden aihe tällä hetkellä. Siksipä suonkin sinne vain tällaista pienen pientä kurkistusta, muualtakin kuin ruokapöydän osalta. :) Lopuksi voisin kyllä laittaa yhden kuvan siitä, miltä siellä näytti kun olimme asuneet tässä vain hetken. Sen jälkeen on keittiö mennyt vähän huonoon kuntoon laatikoston osalta... Olen ajattelut joskus tässä vuoden (?) sisään uusia kaikki kaapinovet Ikean Abstrakt -sarjan korkeakiiltovalkoisilla ovilla. Ehkä myös välitilan ja tason. Voisinkin postailla siitä erikseen vähäsen.

En ole kahden vuoden aikana osannut päättää, onko keittiön aksenttiväri vaaleanpunainen vai turkoosi, joten siellä on edelleen molempia. :) Ja niin se saa varmaan jäädäkin. Ne sopii leikkisästi yhteen, ja kun on keittiön suosikkitavaroita molemmissa väreissä niin vaikeahan se on päättää. :)


Pinkki turkoosi keittiö sisustus fiskars sakset kahvipurkki teepurkki
Pinkit Fiskarsin keittiösakset. <3

Pinkki turkoosi keittiö sisustus pinkki glitter taskumatti hollywood pinkit lasinaluset pentik tuikkukippo turkoosi
Pinkki glitter- taskumatti Hollywoodin tuliaisia ystävältäni.

Pinkki turkoosi keittiö sisustus pinkki glitter taskumatti hollywood pinkit lasinaluset pentik tuikkukippo turkoosi iittala jälkiruokakulho
Iittalan jälkiruokakulho toimii purkkakippona.


Onpas inhottavan punertava ruskean sävy... :D Tuon suolasirottimen vieressä on oikeasti aina oliiviöljypullo, mutta se on ruman vihreä joten otin sen siitä pois kuvien ajaksi. On kyllä tiedossa pientä tuunausta oliiviöljypullolle tulossa piakkoin. :) Tarvitaan vain kirkas lasipullo, liitutaulumaalia ja timanttipullonkorkki... Lopputulos nähdään myöhemmin, en ole vielä löytänyt kaikkea tarvitsemaani, vain timanttikorkin Tiimarista :)

Sitten kuva parin vuoden takaa. Siis onneksi tuli hankittua järkkäri... :D

Psst! Lattia on sattuneista syistä vaihtunut kuvan ottamisen jälkeen, se on nykyään keittiössä tummanharmaa laattajäljitelmälaminaatti... Kuulostipa kamalalta. :D No näyttää ihan ok:lta. Seuraavassa talossa sitten oikeaa laattaa, jos siis pääsee itse päättämään. :D


harmaa ruskea keittiö sisustus
Keittiö hetki muuton jälkeen, joskus pari vuotta sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)