maanantai 4. maaliskuuta 2013

Esittelyssä kaunis työhuone

Täytyy taas kirjoitella uudesta sisustuspakkomielteestäni, työhuoneesta. :D Löysin Mansikkapaikasta Vasemmalle -blogin, jossa työhuone on toteutettu sattumoisin juuri haaveilemallani tyylillä korosteväriä myöten. Oli siis pakko lainata pari kuvaa tänne omaan blogiin tuolta. :)

Kuva lainattu Mansikkapaikasta vasemmalle -blogista.

Kuva lainattu.

Kuva lainattu Mansikkapaikasta vasemmalle -blogista.

Kuva lainattu Mansikkapaikasta vasemmalle -blogista.

Myös Decor -nimisessä blogissa on toteutettu aivan mieletön työhuone, jonka tyylikkyys on kyllä aivan huippuluokkaa. Kannattaa käydä kurkkaamassa. :P

pinkki työhuone
Pinkki - musta työhuone.


Ja pakkohan se oli tehdä vielä yksi kollaasi työhuoneeseen liittyen. :D Verhot, kattovalaisin, torkkupeitto ja jokseenkin tuonkaltaiset tyynyt löytyykin jo itseltä. 

Mulla on jo yksi tuollainen harmaa matto olkkarissa, mutta haaveilen samanlaista mattoa olohuoneen lisäksi makkariin ja ehkä työhuoneeseenkin, mutta eri vaaleusasteissa. Taidan olla hiukka tylsä. Mutta kun rakastan hohtavia karvamattoja! :P Valkoista en uskalla ottaa kun on kaksi kuratassua talossa. x) 

Toki mulla on myös tuon torkkupeiton värinen ihana "räsymatto", joka varmaankin on se lopullinen ja kukkaroystävällisin valinta. :) Mihinkäs muualle sen laittaisin, kuin huoneeseen jossa on jo vaaleanpunaista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)