keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Unelmien makuuhuone -kollaasi

Heissulivei pitkästä aikaa! Sain oikeen inspiksen tehdä kollaasin unelmien makuuhuoneestani. Aloitin seitsemältä etsimällä sopivaa sivustoa, jossa tehdä kollaasi (Polyvore.com on lähinnä muodikollaaseihin hyvä), ja löysin sellasen melko pian, vaikka hankala tuo sivu olikin, kun se ei ollutkaan niin älykäs taustan rajaamisessa kuin polyvore, eikä saanut itse rajata kuin laatikkomaisesti. Mutta tässä tuotos, melkein kuin mielikuvissani. :) 

Molempia Ikean Malm -kalusteita tulis kaks kappaletta, mutta en niitä tohon saanu mahtumaan. Tapeettisuunnitelma muuttui kesken kaiken tummasta damask-kuviosta tuohon vaaleaan kukkakuvioon, ihastuin siihen ja tahdon sen! :) Ja se kiiltää... :D Pentikin Rondo -valaisimet on aika hurjan hintaset (115€ pelkkä jalka?), mutta ehkä jonain päivänä. Onhan tuossa muutakin mikä maksaa, päiväpeitto, kalusteet ja sängynpääty. Ja matto. Tollanen matto mulla on jo olkkarissa, mut makkari tarvii omansa. :) 

Oho, voi paska unohdin verhot (oho, kirosana:D). Noh, jotku vaaleanharmaat tai valkoiset silkkiset tai muut sellaiset ihanat. Katsoo jos huomenna jaksaa kuvaan lisäillä. :D


Greyscale Glamour Bedroom

2 kommenttia:

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)