keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Työhuone 3D:nä

Löysin vihdoinkin ilmaisen My Deco online-työkalun huoneiden suunnittelua varten. Ei varmastikaan mikään paras saatavilla oleva ohjelma, sillä kameran kuvakulmat ja zoomi ei tunnu millään menevän oikein, ja esinevalikoima on aika rajallinen tyyliltään. Esim. modernia valkoista työpöytää ei löytynyt ollenkaan, joten 3D kuvaan täytyi laittaa sitä mitä ohjelmasta löytyi. Siksipä tein vielä Sumopaintilla toisen kuvan pelkästä työpöydästä. 

Täytyy kuitenkin sanoa, että sisustussuunnitelmat työhuoneen osalta saattoivat hiukkasen mennä uusiksi (ehkä), kun löysin Decor -blogin. Halleluja mikä koti ja mikä työhuone! O.O

Mutta eilen väkertämästäni suunnitelmasta sen verran, että  alunperin olin ajatellut pientä sohvaa ja lipastoa työ/vierashuoneeseen, sekä aksenttiväriksi turkoosia (ylläri). Äitini minulle joululahjaksi ostama vaaleanpunainen Aino-torkkupeitto kuitenkin ansaitsee paikkansa tärkeässä huoneessa, ja työhuone on kehkeytynyt mulle pakkomielteeksi olohuoneen ja makuuhuoneen rinnalle. :D Joten huoneen aksenttiväri olisi vaaleanpunainen/pinkki. Multa kuitenkin löytyy valmiiksi jo pinkkejä tyynyjä ja kynttiläkippojakin pari, Aino-peiton lisäksi.3DSeinällä on ihme läikkä, se on kello. :D En oikeasti tuollaista laittaisi, mutta piti saada jotain pinkkiä vielä johonkin ohjelman rajallisesta valikoimasta. Ja taulu tulisi olemaan eri, tai mitä ikinä seinälle tuleekaan. Harmi, ettei New York taulu sovi enää suunnitelmiin, siinä kun on harmaan lisäksi turkoosi Vapauden patsas ja keltainen taksi.

Tapettikaan ei välttämättä ole juuri tuollainen, riippuu millainen tapetti tulevassa kodissa sitten missäkin huoneessa joskus on, jos se on hieno en sitä vaihda. :) 

Valaisimeksi tulisi varmaankin nykyään ruokailuhuoneessa oleva pitsinen pallovalaisin. Ellen sitten löydä jotain edullista ja upeaa.


Move -tuoli.
Seuraavassa kuvassa on haaveilemani työpöytä ja banker -valaisin. Tietokone pitää hommata uusi vanhan viimeisiään vetelevän tilalle, ja se olisi ehdottomasti Mac. Siinä kun ei ole keskusyksikköä, jos joku ei tiennyt, vaan pelkkä näyttö! Sisustajan unelma.

Tuolivalinta tulee olemaan kaksin kappalein konttorituoleja, jotka ovat valkoista nahkaa. Mies tyrmäsi jo ajatuksen kuvassa olevasta Jyskin Pelle -tuolista joku aika sitten. :D Tällä viikolla näytin kuvaa Sotkan Move -tuolista, mutta vihreää valoa sai vain musta versio. Ja höpsistä, valkoinen sen olla pitää. :D Ja tottahan tuo on nyt 60% alennuksessa 40 euroa... Juuri nyt kun en mitään voi ostaa... Normaalihinta on kuitenkin 99 euroa...

Tuo Maskun Idea-kirjoituspöytä on hinnaltaan hulppeat 300e ja risat, mutta Ikean Malm -sarjassa löytyy vastaavan näköinen huokeampaan hintaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)