lauantai 16. helmikuuta 2013

Toiveena valoa ja huonekaluja

En edes tiedä mitä kello oli, kun istahdin tähän koneelle, mutta sen tiedän, että perfektionisti-minä käytti perjantai-illastaan ainakin muutaman tunnin toivelista-kollaasin väsäämiseen Sumopaintilla... :D ^_^""""

Sumopaint on muuten ilmainen online kuvankäsittelyohjelma osoitteessa sumopaint.com. Ja tuskinpa saan rahaa tuosta mainoslauseesta, jos joku sitä epäilee, kun blogilla on yksi seuraaja. :D Heippa ensimmäinen seuraajani! :D Tervetuloa. :D

Elikkäs siinä on toivelistani tärkeimpiä asioita kollaasin muodossa. :) Toki on kaikke pikkusälää ja suurempaa tavaraa, mitä toivoisin, mutta tuossa on ne ehkä tärkeimmät. :) 

Bourgie on jonkun aikaa ollut ajatuksissa taka-alalla, mutta se iskeytyi sinne taas tänään. Lisäksi hopeinen Tam Tam on uusi tulokas, vaikka oonkin sitä ihastellut ennenkin. Mutta muut ovat ehdoton must have!


Klikkaa kuva isommaksi.

1. Upea valaisin jolle kuva ei tee minkäänlaista oikeutta. Löytyy esim. Anttilasta. Laittaisin tuon makkariin. Nykyisessä asunnossahan makkari on yläkerrassa ja viistokattoinen, ja kattoparrut ovat sisustuselementtinä näkyvillä. Joten roikkuvalaisin näyttäisi hölmöltä parrujen välissä, mutta sitten seuraavassa asunnossa, toivottavasti kahden vuoden sisään!

2. Sängyn molemmille puolille tarvitaan kunnon yöpöydät. En voi uskoa, että meillä on vieläkin opiskeluaikana kirppikseltä 7 eurolla ostetut mustat yöpöydät. :D No enpä mä oo valmistuneenakaan ollut kuin vasta viime kesästä, mutta silti, c'mon 40€ per pöytä! Osta ne! :D

3. Oi voi, uusin rakkauteni Pentikin Rondo -lampunjalka ja musta varjostin... Näin tällaisen muistaakseni vuoden alussa Sisustusunelmia -blogissa, ja olin heti myyty. Epäonnekseni ehdin hautoa ajatusta päässäni kaksi viikkoa ennen kuin menin tarkistamaan valaisimen hinnan. :D 115€ pelkkä lampunjalka. Terve. :D Ja kun tietenkin heti ajattelin näitä yöpöydille, eli kaksin kappalein. Mutta silti, näin on käyvä vielä jonain päivänä. :D 

4. Nykyiseen makkariin sopisi kaksikin tuollaista isoa Malm -lipastoa. Toisen päälle voisi laittaa tv:n jos jonain päivänä saisi isomman telkun olkkariin. 8) Ai mitä rentoutumista ja laiskottelua... Ajattelin varmuuden vuoksi kuitenkin toisen lipastokokonaisuuden ostaa kahtena pienempänä versiona, ja laittaa ne vierekkäin. Jos ei sitten seuraavassa asunnossa olekaan sopivaa paikkaa kahdelle isolle. Ellei me nyt siinä vaiheessa jo asuta jossain muualla kun nuo ostan.

5. Kartell Bourgie. Kaunis valaisin, jota olen ihastellut jo pari vuotta. Hetken aikaa se on ollut unohduksissa, mutta kuuluu silti listalle. Ainakin laittaisin tämän häitä ajatellen lahjalistalle, hintaa on nimittäin 250€. :D Siihen nyt on kuitenkin aikaa, vaikkei niin kauaa. :D

6. Kastehelmeä! Niin kaunista. Yksi harmaa jo löytyykin, mutta toinen ei olisi pahitteeksi ja sille tietenkin kaveriksi nuo muut värit. ^_^

7. Kivi on klassikko. Mitäs siihen muuta sanomaan.

8. Voi tuo lepotuoli... Se on niin ihana! Täydellinen tv:n katselupaikka. En edes tiedä onko noita enää edes Ebayssa. Ja sitten uskaltaako sieltä tilata melkein 400 euron tuotetta? 

9. Aivan ihastuttavat kristallikynttilänjalat! Niin mun tyyliset. Nuo sopis niin hyvin hopeaisten rinnalle tai yksinään. 

10. Oon etsiskellyt täydellistä hopeaista päiväpeittoa, mutta kyllä se vaan täytyy sanoa, että mitä sitä etsimään kun sellaisen on jo aiemmin löytänyt. Vaikkahan sitten pitäisi tilata ulkomaisesta verkkokaupasta. Tuo olisi niiiiiin ihana.

11. Tämä olisi todella kaunis sivupöytä jossain päin taloa. :) Tämä on mun Pihistä -versioni, vaikka hinta on siltikin hurjat 90€.

12. 165€:n Stone -jakkara on mun Panosta -versioni. Tämä on noista kahdesta vieläkin kauniimpi.

13. Olkkarissa onkin tällainen matto, mutta vähän tummempana. Tämän vaalean version haluaisin makkariin. :) Tämä olis niiiin kaunis valkoisena, mutta ne koirat... :D Jos meillä ei olisi koiria, makkari olis ainoa huone johon uskaltaisin tuoda valkoisen maton. Shine Bright Like A Diamond! Heeeeei, siinähän on mahtava blogin nimi o.O Nyt tehdään muutos banneriin..... :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)