keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Joululahjoja :)

Heissan! En oo ehtinyt/jaksanut kirjoitella mitään näin joulun aikana, joten päätinpä nyt vähän (paljon) myöhässä esitellä teille saamiani joululahjoja. Aivan ihania lahjoja tuli kaikilta, kiitos todella paljon! Aina jaksaa ihmetellä, miten hyvin ihmiset osaavatkaan valita sellaisia juttuja, joista tykkään tosi paljon. =) Vaikkeivat edes olisi käyneet meillä koskaan tai harvoin! :)

Siskoltani sain haaveilemani Iittalan Mariskoolin harmaana. <3 Avasin paketin jo 21. päivä rankan siivouksen ja maailmanlopun tulemattomuuden kunniaksi, ja olin ihan liikuttunut. :'D Tässä se on jouluisessa ympäristössä, sohvapöydällä. Muutaman päivän kuluttua se löysi tiensä ruokapöydälle.

Miekkoseni kanssa sovittiin, ettei anneta toisillemme tänä vuonna mitään :D mutta hän antoi kuitenkin vähän rahaa, ja sanoi että osta sillä jotain kivaa. Ostin sitten sillä rahalla haaveilemani Iittalan Aalto kynttilälyhdyn ja Kastehelmi -tuikkukipon. Olen liekeissä. :D
Äidiltä sain mm. Reino&Aino -torkkupeiton, se on täydellisen vaaleanpunainen ja niin lämmin! Miekkonen (voi mikä sana :D) sai taas samaisen peiton vaalean turkoosina. :) Nyt tarkenee köllötellä sohvalla. :) Sain häneltä myös ihanat tossut.

Veljeni ja hänen morsiamensa olivat ostaneet meille valkoisen turkistorkkupeiton! Ihanaa <3 Vanha alkoikin jo näyttää reppanalta ja haiseekin pahalla, sitä kun ei saa pestä edes pesulassa o.O Se löysi tiensä koriin muiden peittojen sekaan. Vien sen vielä joskus makkariin, kuten joskus olinkin haaveillut. :) Heiltä tuli lahjaksi myös perinteeksi muodostunut seinäkalenteri, joka on täytetty meidän husky-tyttöjemme kuvilla. <3 ^_^
Avopuolison mumma toi meille vielä torkkupeiton, joka sopii meidän väreihin todella hyvin. Olenkin viimeaikoina ollut ihastunut myös vähän graafisempiinkin kuvioihin. :) 

Kuvassa näkyy myös alhaalla oikealla tekemäni turkoosi koiranpeti. Ompelin käsin yhteen kaksi turkoosia räsymattoa ja tungin vanhoja tyynyjä täytteeksi, voila! :)
Saatiin kyllä vielä vaikka mitä ihania lahjoja, mutta siinä oli esittelyssä osa niistä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)