lauantai 15. joulukuuta 2012

Kauniita makuuhuoneita

Hyvää myöhäisiltaa! Löysin paljon upeita kuvia makuuhuoneista etsiessäni hopeaista/harmaata päiväpeittoa. Ajattelin tehdä kompromissiratkaisun, ja unohtaa toistaiseksi harmaan makuuhuoneen. En lähde maalaamaan beigeä seinää, ja tykkään tosi paljon beigeistä verhoistani, joten ajattelin nyt sitten beige-harmaa-valkoinen (tai beige-musta-valkoinen) -ratkaisua tms. Lopputuloksesta josta voi jopa tulla aikas glamour, kuten alta huomaat. ;)

Beige-musta glamour -makuuhuon.
Yllä oleva makuuhuone on niiiin kaunis. Siinä on onnistuneesti yhdistetty beigeä ja mustaa, hempeää ja särmikästä. Kuvasta voi varmasti ottaa oppia myös harmaan ja beigen yhdistämisessä. Varmasti myös (tai sitten vain) musta löytää tiensä makuuhuoneeseen, yksi musta satiinityyny löytyykin jo ennestään.

Tummaa ja vaaleaa.
Huoneessa on upeasti yhdistetty tummaa ja vaaleaa, puuta ja kiiltävää pintaa. En olekaan ennen tullut ajatelleeksi noita peilikalusteita osittain puisina, tuo kyllä sopisi mun makuun aika hyvin. :) Kauniit lakanat ja erikoisemmat valaisimet.

Harmaata ja selkeää.
Mielestäni yllä olevassa huoneessa on glamour -henkeä, mutta hyvin pelkistetyssä ja varmasti moneen makuun sopivassa muodossa. Ei ainakaan voisi syyttää liiasta kimalluksesta. ;) Yöpöydät kyllä vaihtaisin, anteeksi vain jos joku tykkää. ;D

Valkoista, valkoista ja hopeaa.
Aivan ihanat lakanat! Tykkään koristeellisista kuvioista, mutta sitäkään ei saa olla liikaa. Koristeellinen kuvio yhtenä isona kappaleena tekee peitosta tarpeeksi yksinkertaisen, mutta kauniin koristeellisen.Jos haluaa vähän säväyttävämpää vaihtelua, nuo lakanat ovat varmasti siihen sopiva vaihtoehto. Ja muun huoneen saakin sitten unohtaa. Siitä todisteena upea photoshoppaukseni. :D

Hopeainen päiväpeitto.
 Yksinkertainen ja kaunis päiväpeitto, kelpaisi kyllä.

Helmiäisharmaa-valkoinen makuuhuone.
Kylie Minoguen makuuhuonetekstiilit vaan ovat niin kauniita. Vaikka huone on lähes valkoinen ja ikkunoissa vain lankaverhot, se on silti hyvin kutsuvan ja kotoisankin näköinen. Tälläisen yllätys-makeoverin kun saisin, hyppisin riemusta. :) En muuttaisi huoneesta mitään.

Vaalea hopeainen/harmaa päiväpeitto.
Mustavalkoinen harmaalla höystettynä.
Hieman graafisempi ja selkeälinjaisempi, mutta tosi kaunis makuuhuone. En taaskaan muuttaisi mitään huoneesta. Jos miekkonen tyrmäisi glamour-ajatukseni, suunta olisi tämä. ;D

Beige/shamppanjan värinen kristallipäiväpeitto.
 Jos tarkkaan katsoo, huomaa päiväpeitossa olevan kristallikoristeita. 8) Voi tämän harakan kuolausta... Päiväpeitto on ihanan muhkea, ja mielettömän upean värinen.

Harmaa kristallipäiväpeitto.
 Samainen päiväpeitto harmaana. Kristallit erottuvat kuvasta paremmin.

Kylie Minogue At Home iskee jälleen.
Kauniit lakanat ja kaunis päiväpeittoa. Helmiäisharmaata, hopeaa ja pitsiä, niin kaunista. Huoneesta löytyy hieman myös rusehtavaa väriä.

Damask -kuvioiset lakanat.
Taas aivan huippuihanat lakanat! Kyllä noissa kelpaisi köllötellä. Huoneessa on kimalletta ja glamouria kerrakseen. :)

Luksusta elämään.
Ja jos rahaa olisi kuin roskaa, makuuhuone näyttäisi tältä. Vautsivau. Tästä ja ensimmäisestä kuvasta saa hyvää inspiraatiota sisustussuunnitteluun. Kyllä se mieli taas heilahtelee, ennen kuin avasin koneen, piti beigen rinnalle tulla harmaa. Nyt piti käydä oikein lisäämässä ensimmäiseen kappaleeseen "tai musta".

Että sellaisia löytöjä netin kuvamaailmasta, kyllä lähti taas inspiraatio ja mielikuvitus hyrräämään! =) Mistä kuvista te tykkäsitte, ja mikä on teidän sisustustyylinne?

2 kommenttia:

  1. Hei, mistä toi kuva "hopeainen päiväpeitto", TAHTOOO!

    VastaaPoista
  2. Samma här: mistä toi kuva "hopeainen päiväpeitto", TAHTOOO!

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)