sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Toiveena työpöytä

Yläkerran aulamme toimii tietokonehuoneena ja sähkörumpujen soittopaikkana. Kyseessä on oikeastaan monitoimihuone. :) Monitoimihuone on jäänyt vähäiselle huomiolle, sillä siellä on vain vanhat kalusteemme opiskelijaboksistamme ja jopa minun lapsuuden huoneestani, kuten työpöytäni, josta mainitsinkin edellisessä postauksessa. 

Olen ajatellut, että voisin kirsikkapuunvärisen työpöydänkammotuksen maalata valkoiseksi ja vaihtaa siihen uudet metalliset vetimet. Toisaalta voisin ostaa aivan uuden työpöydän, mutta sen aika on kuitenkin vasta sitten, kun muutetaan uuteen asuntoon. Milloin sen aika on, sitä ei voi tietää, mutta toivottavasti kahden vuoden sisällä. :D 

Tämä Maskun Idea -työpöytä näyttää oikein hyvältä. Säilytystilaakin löytyy molempien papereille ja muulle roinalle. Se muistuttaa hieman Ikean Malm- sarjaa.


Maskun Idea -työpöytä.

Vaikka muuten olenkin ihastunut kokovalkoisiin kalusteisiin, työpöydän kansi voisi kuitenkin ehkä olla pähkinän värinen. En osaa päättää. Se on kuitenkin varmaa, että työtuoliksi aion hommata kaksin kappalein alla olevia Pelle -konttorituoleja Jyskistä. Varastin idean kahdesta tuolista Every Home Has a Silver Lining -blogista. Useampaa tuolia kuitenkin tarvitaan koneella aika usein.

Tuo tuoli on tuhannesti hienompi kuin perinteiset konttorituolit. Valkoinen nahka onkin uusi ihastukseni. <3 :D

Jyskin Pelle -konttorituoli. 

2 kommenttia:

  1. Oikein kivannäköinen työpöytä, voisin itsekin harkita tuollaista jos olisi tarvetta työpöydälle, tulee nimittäin sorruttua työskentelemään keittiönpöydän ääressä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmänen kommentoijani, jeij. :D Itsekin tulee paljon tehtyä keittiössä ja myös olohuoneessa asioita, joita varten kyllä olisi työpöytäkin. :)

      Poista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)