sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Tv-taso- ja sohvapöytäsuunnitelmia

Viime aikoina päähän on tulvinut vaikka millä mitalla ihania sisustusideoita, -toiveita, -haaveita ja ahaaelämyksiä, mutten vain ole saanut aikaiseksi kirjoitella niistä tänne blogiin. Aloitan nyt hyvin yksinkertaisella haaveella, mistä taisinkin jo ensimäisessä postauksessa mainita. 

Kyseessä on siis suunnitelma uudesta tv-tasosta. Toivon mukaan tämän saisin hankintaan ensi keväänä, mutta sitä ennen kyllä on paljon muutakin ihanaa ostettavaa kotiin. :) Rakkaus tummaan puuhun on laantumassa, ja korkeakiiltovalkoinen ja valkoinen on alkanut miellyttää silmää yhä enemmän.

Vielä muutamia kuukausia sitten olin pitkään ajatellut pähkinä-valkoista vaihtoehtoa tv-tasoksi, mutta kokonaan valkoinen tv-taso on vienyt ajatuksissani voiton. Pähkinä-valkoinen taso kuitenkin sopisi hyvin nykyiseen sohvapöytään ja ruokapöytään. Tosin se seikka ei enää paljon paina, sillä vaikka nykyinen sohvapöytämme on ostettu vain vuosi sitten Sotkasta, aion ostaa uuden tai päällystää sen valkoisella DC-fix muovilla. Siinä nimittäin on rumia naarmuja jo vaikka millä mitalla! Jopa kalustelevyksi todella huonoa laatua. Nimittäin melkein kymmenen vuotta vanhassa kalustelevystä valmistetussa työpöydässäni on vain pari pientä kolhua. Se on kuitenkin kokenut jo viisi muuttoa.

**MUOKS 6.3.2013 Poistin turhat kuvat muista tv-tasoista, kun on päivänselvää, että tasoksi tulee Bestå. :)***Ikean Bestå.

Tv-tasoksi haluan ehdottomasti valkoiset Ikean Beståt, kaksi vierekkäin. Pitkä taso olisi näyttävä ja siinä olisi tilaa isollekin tv:lle ja koriste-esineille. Umpinaiset kaapit näyttää siistiltä, eikä tarvitsisi laittaa koriste-esineitä avohyllyille. Jotenkin en vain osaa sijoitella niitä siihen nätisti. Ennen kaikkea rumat hifistelyboksit olisivat piilossa ovien takana. Korkeiden jalkojen alta imurointi on helppoa, ja jalattoman tason alle ei pölyä kertyisikään.

All You Need Is White -blogissa mainittiin kaukosäätimen käyttöalueen laajentimesta, jonka avulla kaukosäädin toimii myös kaapin ovien läpi. All You Need Is White -blogin postauksen Ikean tasosta ja kaukosäätimen käyttöalueen laajentimesta voit lukea täältä: http://allyouneediswhite.bellablogit.fi/2011/01/27/tv-tasoa-ja-viihde-elektroniikkaa/

Sohvapöydän valinta on helppo. Sotkan Stand tv-taso on nätti, valkoinen ja yksinkertainen. Ennen kaikkea siinä on aukeava kansi, jonka saa nostettua lähemmäs sohvaa.  Enää ei tarvitsisi kurotella kokislasia "kaukaa" sohvapöydältä. :D Ja kuvasta näkeekin melkein miltä se meillä näyttäisi, kun on samanlainen matto ja samanvärinen sohva kun meillä. :)


Sotkan Sand sohvapöytä.
Sohvapöytä avattuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)