keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Päiväpeittohaaveita

Heissulivei taas! Olen pitkään haaveillut makuuhuoneen värimaailman muutoksesta. Tällä hetkellä se on beige-ruskea, mutta haaveilen hopea-valkoinen-harmaa -väriyhdistelmästä, ripauksella turkoosia. Tässä postauksessa esittelen haaveilemiani päiväpeittoja.

Vaikka ollaan asuttu tässä rintamamiestalossamme jo puolitoista vuotta, ainoat uudet (tai siis puolitoista vuotta vanhat :D) asiat makuuhuoneessa ovat sänky ja verhot. Noh, vielä ollaan oltu opiskelijabudjetilla matkassa, mutta pian sekin aika on päätöksessään. :)

Matto oli vuokrakämpän olohuoneessa, enkä enää hirveästi siitä tykkää, vaikka se jonkun muun kotona olisikin hieno. Sama juttu päiväpeiton kanssa, paitsi että se olisi mahtava vierashuoneessa, jota ei tällä hetkellä ole, sillä toinen "makuuhuone" on pyhitetty "varastoksi" ja punttihuoneeksi, mutta viimeistään seuraavassa talossa sitten. Yöpöydät ovat hirveän rumat, ostin ne joskus kirppikseltä. Pöytälamput olivat joku Jotexin kaupanpäällinen. :D Lipasto on pyökkihirviö lapsuuteni ajoilta, mutta se on onneksi kokemassa muodonmuutoksen pähkinäpetsin muodossa.

Eli sitten asiaan, eli ihanaisia päiväpeittoja!

Kauniin yksinkertainen Minea- taftipeitto Hobby Hallista sopisi varmasti melkein kaiken kanssa. Hintaakin on vain 55 € tarjouksessa. Haaveilin tuosta myös kauniin turkoosina, mutta se on valitettavasti myyty loppuun.


Hobby Hallin Minea -taftipäiväpeitto.

Tämän isompaa kuvaa en enää tuosta turkoosista peitosta löytänyt. Jos joku tietää, mistä näitä vielä saisi niin ilmoittakaa ihmeessä mulle! Vaikkahan olisi käytettynä huuto.netistä. :)

Minea turkoosina.

Sitten jotain silmiä hivelevää: Kylie Minogue At Home päiväpeitot. Jo pelkästään Kylien päiväpeitolla ja noilla tyynyillä makuuhuoneesta saisi todella ylellisen näköisen. Peitossakin on paljetteja. :)


Kylie Minogue Sequin Wave.

Kylie Sequin Wave päiväpeitto läheltä.

Sequin Wave koristetyynyt.

Mutta katsokaahan flikat (ja pojat) tätä! Aiivan ihana Kylie Minogue At Home Ritz päiväpeitto ja tyynyt, sekä hillitymmät Kylie Minogue At Home Carita isot tyynynpäälliset ja lakana (Korjatkaa jos olen väärässä nimien kanssa).
Vaikka nuo sarjat ovat mustia, vaikutelma ei ole mitenkään liian synkkä, kun paljetit ja satiini kimaltaa kauniisti. Olen oikea harakka. :D Tuo paljettinen Ritz -päiväpeitto on aika kapea, vähän kuin torkkupeitto, joten sen lisäksi täytyisi olla tuota toistakin sarjaa.

Taitaisi suunnittelemani valkoiset Ikean Malm yöpöydät näyttää säälittäviltä tuon kimalluksen ja glamourin rinnalla. Ehkä kannattaakin ensin hankkia se päiväpeitto ennen kuin tekee hätiköityjä Ikea-ratkaisuja. =)

Ritz ja Carita -sarjat.
Kylie Minogue At Home Carita päiväpeitto.
Kyliw Minogue At Home Ritz päiväpeitto.
Seuraavana esittelyssä Kylie Minoguen Safia -sarja. Vähemmän mahtipontinen, mutta silti se huutaa glamouria. Pahoittelen kuvan laatua, en löytäny isompaa kuvaa. Safia päiväpeitto ei sinänsä ole päiväpeitto, vaan se näyttäisi olevan noin puoli metriä leveä kaistale jalkopäässä. Mutta nuo lakanat ovat niin hienot, että ehkä niistä voisi tehdä päiväpeiton, niin ratkeaisi se ongelma. :) Paljettien kanssa olisi kuitenkin hankala nukkua, jos nuo lakanat toimittaisivat peiton virkaa.

Kylie Minogue At Home Safia.

Safia tyynyt.
Safia "päiväpeitto".
Jos haluaisin pitää alkuperäisen värimaailman makuuhuoneessa, eli beigen, tämä Safia -sarja olisi upea vaihtoehto beigen värisenä. Nyt kun tuota kuvaa katsoo, niin miksi ihmeessä haluan beigestä eroon?? o.O Siihen kun lisäisi kaikkea hopeaista ja harmaata, kuten tuon yöpöydän koristeineen ja tapeetin... Vautsi. Tässähän menee ihan pää pyörälle, enkä enää tiedä mitä haluan. :D

Kylie Minogue At Home, värinä beige.
Haluaisin Kylie Minoguen Edessa Truffle -sarjan lakanat ja koristetyynyt. Aivan ihanat. <3 Noilla ei olisi epämukava nukkuakaan, kun ei ole paljetteja. Rakastan mustaa pitsiä vaalean kankaan päällä niin sisustuksessa kuin vaatteissakin, joten tuo kuvio sopii mulle täydellisesti. :)

Kylie Minogue Edessa Truffle.

Kylie Minogue Edessa Truffle lähempää.

Kylie Minogue Edessa Truffle tyynyjä.

2 kommenttia:

  1. Ihanan ylellisiä tekstiileitä. Tuo kromin sävynen yöpöytäkin on tosi magee! Mahtista olis jos sellasen sais tuunattua ite jostain vanhasta, et oo miettinyt omien yöpöytien tuunaamista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä miettinyt niiden tuunaamistakin, mutta ne on yli 20cm matalammat kuin sänky, joten korkeuttakin pitäis saada lisää. Ehkä voisin etsiä jostain korkeammat tuunauskohteet, tulisi kyllä varmaan upeat jos itse säätäisi. :P Aikas hyvä idea, kiitos! :D

      Poista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)