perjantai 16. marraskuuta 2012

Lukunurkkaus ja upea divaanituoli

Ihastuin totaalisesti, kun näin Oma Koti Valkoinen -blogissa tällaisen Blaze -lepotuolin Anttilasta. Anttilasta ne ovat kuitenkin ainakin toistaiseksi loppuunmyytyjä, eikä Blaze ole lepotuolin oikea nimi, joten epätoivon vimmalla eräänä päivänä googletin parin tunnin ajan valkoisia lepotuoleja, divaaneja, arm chaireja ja vaikka mitä. Lopulta sitten lykästi, ja Ebaystä löytyi juuri samainen tuoli, kuin OKT- blogissa. Siinä se nyt on (tosin yhä kaupan "hyllyllä"):


white leather chaise
Blaze -lepotuoli.

Myös tämä alla oleva, nimettömäksi jäänyt tuoli on mielestäni upea. 

Nimetön.


Sekä alla oleva Baconi Leather Modern Relax Chair.

Baconi.

Ehkäpä voin ensi vuoden alussa jonkin näistä ostaa koristamaan joko ruokahuoneen hypnositapettiseinustaa tai makuuhuoneen tyhjää nurkkausta. Olohuoneeseen se ei meillä harmikseni varmaankaan mahdu, ainakaan niin että näyttäisi järkevältä. Kyllä tuo ensimmäinen vaihtoehto vain miellyttää eniten silmääni, ja selkänojan kaltevuuskin on siinä paras, varmasti ryhdikkäämpi istua.

Lepodivaanin viereen haluaisin Kartellin Stone jakkaran Smoke Grey -värisenä, ja jonkun lattiavalaisimen. Anttilan Lamp Gustaf karkeasti katsoen vastaa päässä kehittämääni mielikuvaa haluamastani lattiavalaisimesta, mutta ei kyllä tarpeeksi. 

Olen nyt ihan viimeaikoina tykästynyt myös "kameranjalka" -valaisimiin, sellainen voisi olla aika särmikäs. :) Vie vaan tilaa aika paljon, etten tiedä saisiko sen sijoitettua tarpeeksi lähelle lukemista ajatellen. Ihan niinkuin tulisi luettua kovin usein... :D

Löysin myös Pentikin pallolampunjalkaa muistuttavat valaisimet ja ihanat kristallivalaisimet. Harmi vaan, kun noissa hienoissa, eli kaikissa muissa kuin Anttilan lampussa, ei saa valoa kohdennettua. Noh, ehkä lukunurkkaus jää iPad/läppäro -nurkkaukseksi. :D Sitten kun sellaisen saan hankittua. Kaikki blogissani tuntuu olevan toive- asteella. :D

Tottakai lukunurkkauksessa pitää myös olla lämmin peitto johon kääriytyä ja tyyny niskan taakse. Olen haaveillut harmaata turkispeittoa jo vuoden ajan olohuoneeseen valkoisen kaveriksi.

Tuleva lukunurkkaukseni.
Luulen, että päätyisin lopulta kameranjalkavalaisimeen.

Tässä myös aika näyttävä yhdistelmä. Hopeainen tuoli olis mulle liikaa, mutta kuvassa näyttää kivalta. :)

Kasari glamouria?

Mutta mitäs sanotte tästä tyylikkäästä kakkaavasta koiravalaisimesta? :D Hahaha.

Good Boy -lamppu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)