tiistai 20. marraskuuta 2012

Iittala - must have!

Heissan! Haluaisin kuumeisesti vihdoinkin täydentää sinisen Iittalan Teema -sarjani loppuun, mutta vielä kuumeisemmin haluaisin Iittalalta vähän muitakin juttuja. :)

Laskeskelin yksi päivä summittaisesti, että mulla on tällä hetkellä n. 50 kynttiläkippoa ja kaksi kynttilänjalkaa. Huhhui mikä määrä, mutta n. kolmasosa niistä on oikeastaan pois heitettäviä ja koristaa niitä huoneita, joihin en niin kiinnitä vielä huomiota.

Hurjasta määrästä huolimatta, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta multa puuttuu täysin arvokkaammat kynttiläkipot. Jos saisin kasaan kaikki nuo kollaasissa olevat kynttiläkipot Iittalalta, kokoelma olisi täydellinen! Varsinkin tuo harmaa Kastehelmi ja Aalto olisi iihana!

Iittalan Kivi: Merensininen, harmaa, kirkas ja mattakirkas.
Iittalan Aalto: Harmaa.
Iittalan Kastehelmi: Mattakirkas, harmaa, kirkas.


Kynttilähärpäkkeiden lisäksi haluaisin Iittalalta muutakin. Vaikken ennen ole juurikaan ollut Mariskoolien ystävä, olen pitkään ollut todella tykästynyt harmaaseen ja vaaleanpunaiseen mariskooliin. Tuota vaaleanpunaista saa ilmeisesti enää tämän vuoden loppuun asti... Pitää varmaankin muuttaa suunnitelmia ja ostaa se itselleni joululahjaksi. :) Toki vasta välipäivinä, tiedä vaikka se löytyisi jo aiemmin lahjapaketista. ;D

Kastehelmi -sarja olisi harmaana aivan mielettömän upea juhla-astiasto.

Kartion isommat, 40 cl juomalasit ovat olleet toivelistalla jo pari vuotta. Yhtäkään en omista, sillä kaupunkini tavarataloissa ei ole noita isompia näkynyt! Juodaan aina isoista laseista, joten pienempään versioon en ole enkä halua sortua. :) Myös Ainon Aalto lasit harmaana olisi kauniit, mutta ehkä, ehkä jäävät hieman liian pieneksi.


Mitäs te keräilette? :)

2 kommenttia:

  1. Hei, löysin blogiisi aivan sattumalta ja kivalta näyttää, löytyy paljon juttuja mistä itsekin tykkään !! :)

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)