tiistai 9. lokakuuta 2012

Esittelykierros kotiimme!

Moikka!

Hihhih, päätin aloittaa sisustusblogin, vaikkei kotini sisustus nyt mitenkään ammattilaisen työltä näytäkään, mutta pääsenpähän purkamaan sisustuskuumetta johonkin! :)

Suurin osa huoneista on täysin keskeneräisiä, oikeastaan vain ruokahuone ja olohuone ovat esittelykelpoisia, mutta laitan myös joitain kuvia muualtakin talosta. Useimmissa huoneissa on vielä vanhoja kalusteita opiskelu- ja jopa lapsuusajalta. Hiljaa hyvä tulee. :)

Ja mitäpä olisi sisustusblogi ilman kuvia. Voin varoittaa, etten ole vielä mitenkään osaava  järjestelmäkameran kanssa, joten kuvat ovat aika rakeisia...

Oon tosi tykästynyt turkoosi-harmaa-valkoiseen värimaailmaan ja moderniin mutta naiselliseen sisustustyyliin. Jos se nyt on oikea määritelmä. :) Ei tuota aivan voi baroque/barokki tai glamour -tyyliksikään kutsua. Haluaisin maalata nuo ikkunaseinät jollain vaalealla helmiäisharmaalla.


Moderni naisellinen olohuone
Rintamamiestalon olohuone.
Oon tosi tykästynyt turkoosi-harmaa-valkoiseen värimaailmaan ja moderniin mutta naiselliseen sisustustyyliin. Jos se nyt on oikea määritelmä. :) Ei tuota aivan voi baroque/barokki tai glamour -tyyliksikään kutsua. Haluaisin maalata nuo ikkunaseinät jollain vaalealla helmiäisharmaalla.


Moderni naisellinen olohuone
Lisää olohuonetta.
Ylläolevan kuvan ottamisen jälkeen olen vaihtanut pidemmän narun tuohon Muurlan sisustuspalloon, joten se roikkuu nykyään  samalla tasolla tekstikehyksen ja koristesydämen kanssa. Tapeetti oli seinällä jo valmiina, mutta se on ihan hieno. moderni naisellinen olohuone
Kakluunanurkkaus.
Kyllä kyllä, sohvapöytä ja tv-taso ovat erisävyisiä, mutta tv-taso olikin meillä jo vuokrakämpässä. Joskus sitten uusitaan molemmat, väriksi ehkä korkeakiiltovalkoinen. :) Tosin mieheltä en ole vielä kysynyt mielipidettä. :DNäkymä ruokahuoneesta olohuoneeseen.

Hypnoosi-tapetti.
Nuo harmaat verhot olivat aiemmin olohuoneessa, ja olohuoneen mustat pitsiverhot tuossa. Pitsiverhot oli kuitenkin liian rauhattoman oloiset tuon hypnoosi-tapetin kanssa, vaikka kauan siinä saivatkin olla. :) Hypnoosi-tapetti oli tuossa jo valmiina, mutta se on ihanan outo ja tykkään siitä kyllä. :DKakluuna päivänvalossa.
Kakluunaa pitäisi puunata. Tuo pinkki on aika random muiden värien seassa, mutta ystäväni toi tuon ihanan glitter taskumatin tuliaisiksi Hollywoodista, ja sen on kerta kaikkiaan oltava olohuoneessa! :)


musta pitsi valaisin pentik
Ruokapöytä lähempää. 
Pitsivalaisin on enemmän edukseen päivänvalossa, kuin illalla valon ollessa päällä. Tajusin just että kaikki pöydällä on Pentikiltä tai Indiskasta. :)


Mjoo, yläkerran makkarissa näyttää seuraavalta.

Pidän kuvan pienenä...

Päiväpeitto, yöpöydät ja matto ovat vuokrakämppäajoilta... Matto oli silloin olohuoneessa "ihanan" violetin sohvamme kanssa. :D Haaveilin pitkään valko-beigestä päiväpeitosta ja beigestä matosta, mutta nyt haluaisin makuuhuoneeseen samaa tyyliä kuin olohuoneeseen, tai jotain vielä dramaattisempaa. Päiväpeitto on kyllä vieläkin hieno, mutta ei sovi hyvin verhojen ja maton kanssa, ainakaan mun mielestä. Verhot ja nuo valkoiset tyynyt onkin parhaat elementit. :) 

Makuuhuone voisi tulevaisuudessa näyttää jokseenkin tältä, mutta hopeaisella päiväpeitolla ja ehkä hipauksella turkoosia:

Kuva sisustusblogi.fi


Nojoo, siinäpä voisi olla ensimmäinen postaus ja esittelykierros!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kommentistasi! :)